Wednesday, August 31, 2011

PMI Engineers Screening Room at Martis Camp in Lake Tahoe

Martis Camp is the pinnacle of private, residential communities located on the north shore of Lake Tahoe, California. Comprised of 2177 acres, this community offers an abundance of amenities and year-round activities. The 18,000 square foot Family Barn was built for a wide range of uses - with a bowling alley, art studio, concert stage, and screening room.

The compact 50-seat community screening room - designed and engineered by PMI - includes state-of-the-art picture and sound. While the project had some obvious limitations and compromises, it turned out to be a great-sounding room for this family-oriented community. 

For more info and photos on PMI portfolio projects, visit our website

No comments:

Post a Comment